Workshops Mijn Werkbalans

Datum op aanvraag | BASIS: halve dag – VERDIEPING: halve dag

De tweede druk van Mijn Werkbalans is een feit en we hebben heel wat workshops gegeven om mensen vertrouwd te maken met deze praktische tool om in gesprek te gaan met medewerkers.

Heb je deze gemist en wil je nog graag hierin opgeleid worden? Op vraag bieden we (1) de basisworkshop aan om kennis te maken met de tool en voorzien we (2) een verdiepingssmodule met nog meer tips en tools om nadien gesprekken met medewerkers anders aan te pakken of het gesprek met de leidinggevende voor te bereiden.

Voor wie?
 • Leidinggevenden die gesprekken voeren met medewerkers
 • HR-medewerkers die zich willen professionaliseren
 • Vertrouwenspersonen en preventieadviseurs psychosociale aspecten

 

BASIS workshop Mijn Werkbalans 

(halve dag)

In deze workshop maak je kennis met de tool. Je krijgt zicht op het achterliggend kader en de mogelijkheden ervan in coachingsgesprekken, functioneringsgesprekken en gesprekken bij stress of symptomen van burn-out. Je oefent verschillende varianten zodat je dit onmiddellijk in de praktijk kan omzetten.

VERDIEPING workshop Mijn Werkbalans 

(halve dag)

Deelnemers die al gewerkt hebben met Mijn Werkbalans kunnen ervaringen uitwisselen. We reiken extra oefeningen en verfrissende tools aan om nog meer verdieping te krijgen in de gesprekken en om de stap van inzicht naar actie gemakkelijker te maken.

Je krijgt Mijn werkbalans mee naar huis zodat je er onmiddellijk mee kan starten.

Prijs

Offerte op aanvraag.

Tussenkomst via kmo-portefeuille is mogelijk: korting van 30 % voor kleine bedrijven en 20 % voor middelgrote bedrijven.

Inschrijven

   Workshops Mijn Werkbalans (datum in overleg)19/04/21 - Assertiviteit en zelfvertrouwen: Kunst om grenzen te stellen (online sessie 3)11/05/21 - Leiderschap in de 21e eeuw. Ik (b)en het team. Het team (b)en ik.26/04/21 - Assertiviteit en zelfvertrouwen: Kunst van het loslaten (online sessie 4)10/05/21 - Jezelf op een A4’tje. Maak je eigen canvas. (3 avonden)11/05/21 - Leiderschap in de 21e eeuw. Ik (b)en het team. Het team (b)en ik.26/05/21 - Hoe langdurig zieke medewerkers re-integreren?12/06/21 - Opleiding tot professionele loopbaancoach (2 dagen + 2 halve dagen).23/09/21 - Masterclass Leiderschap: Leiden van verandering.28/10/21 - Masterclass Leiderschap: Leiden van je werk-privé balans.25/11/21 - Masterclass Leiderschap: Leiden van anderen.16/12/21 - Masterclass Leiderschap: Leiden van jezelf.


  Ja Nee


  Datum

  11/05/21 - 03/06/24

  Prijs

  op aanvraag

  Extra info

  datum naar keuze
  Karen Van den Broeck

  Docent

  Karen Van den Broeck
  Telefoon
  +32 493 44 61 27
  Email
  info@anasta.be