Mijn werkbalans

Mijn Werkbalans

Tool voor loopbaancoaches, HRm-ers, leidinggevenden en medewerkers (Garant, 2017)

OOK IN HET FRANS VERKRIJGBAAR

Deze tool ontwikkelde ik samen met Annick Jehaes. 

We werkten een jaar met een prototype, bundelden ervaringen en hielden rekening met feedback uit het werkveld. De lovende reacties maken dat de tweede druk een feit is.

  • Mijn werkbalans is een sterk visuele tool, bestaande uit een werkbord en 21 verschillende kaarten voor medewerkers om zelf te reflecteren over het werk.
  • De tool brengt het werk in beeld om van daaruit keuzes te maken en acties te bepalen om het welzijn van medewerkers te bevorderen.
  • Leidinggevenden, HR-medewerkers en coaches gebruiken de tool in functioneringsgesprekken, in gesprekken met medewerkers die loopbaanvragen hebben of signalen vertonen van stress, burn-out of bore-out.

De tool is verkrijgbaar aan €35,50

mijn werkbalans

“Mijn werkbalans deed me in de begeleiding nadenken over mijn huidige job en gaf duidelijkheid. Ik was verwonderd hoeveel groene kaartjes ik kon plaatsen, terwijl mijn gevoel niet zo positief was.” – Sander Tilkin

“Een verfrissende tool om alle aspecten van persoonlijk functioneren en de samenwerking in mijn team bespreekbaar te maken. Medewerkers komen via deze methode tot een mooie manier van zelfreflectie.” – Ann Jacobs

Wil je met deze tool graag zelf aan de slag gaan?
    Ja Nee